vVerzending & bezorging

Voor de verzending en bezorging van onze pakketten werken wij samen met Bpost. Wanneer je een bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten verzonden.

Bestellingen die je op deze dagen plaatst worden maandag verzonden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending

Traceren van je pakket

Je bestelling wordt altijd in een traceerbaar pakket verzonden. Op de dag van verzending van je bestelling ontvang je aan het einde van de middag een Track & Trace mail. Met de informatie in deze mail kun je jouw pakket volgen.

 

Wanneer wordt je bestelling bezorgd?

Als je op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst, kun je je pakket binnen 2 a 3 werkdagen verwachten. Helaas kan het door onvoorziene omstandigheden zo zijn dat je bestelling toch vertraagd wordt geleverd.

 

Wat als je niet thuis bent op het bezorg moment?

Op de dag van verzending ontvang je een e-mail met een tracking nummer waarin je bestelling kan volgen. Toch kan het om wat voor reden dan ook gebeuren dat je niet thuis bent op het moment van bezorging.

In dat geval kunnen er drie dingen gebeuren.

1. De chauffeur neemt je pakket mee terug en komt de volgende werkdag nogmaals langs.

2. De chauffeur brengt jouw pakket naar een afhaalpunt in de buurt en stopt een briefje met deze melding bij jou in de brievenbus.

3. De chauffeur geeft jouw pakket af bij één van de buren en stopt een briefje met deze melding bij jou in de brievenbus.

 

Overige vragen?

Bel of stuur ons een whatsapp berichtje : 0032 456 17 29 93
Mail ons op: info@baloba.be

Bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 beantwoorden wij je vragen binnen twee uur.