Ruilen en retourneren van een artikel

Wil je de volledige bestelling of een aantal artikelen retourneren? Dat is uiteraard mogelijk. Je kunt binnen 15 dagen na levering artikelen die ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zitten terugsturen.

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Je kunt zelf kiezen van welke koerier je gebruikmaakt. Vraag wel altijd om een verzendbewijs, voor het geval een pakketje onverhoopt zoekraakt.  

 

Als je artikelen terugstuurt, verzoeken wij je ook dit vooraf per email kenbaar aan ons te maken. Dan zijn we op de hoogte. Een korte e-mail volstaat.

 

Bij het opsturen, voeg de pakbon of een notitie met het ordernummer toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Zodra we de artikelen hebben ontvangen, wordt het bedrag gecrediteerd. 

 

RETOURADRES:

M&S E-commece

Santvoortbeeklaan 25

2100 Deurne

Belgie

 

Zodra we de artikelen hebben ontvangen, ontvangt je per e-mail een bevestiging van de creditering. Het bedrag wordt binnen 2 à 3 dagen op jouw rekening bijgeschreven. Indien je na een week dat de artikelen opgestuurd zijn geen bevestiging of creditering hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op info@baloba.be